El debat dels candidats a l’alcaldia de Barcelona serà diumenge 12 de maig. La campanya electoral continua i el primer debat dels alcaldables a les eleccions municipals 2019 serà a betevé, aquest diumenge 12 de maig, a partir de les 21.45 h. betevé i la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) organitzaran Barcelona a debat, que tindrà lloc al vestíbul de l’edifici Media-TIC (carrer de Roc Boronat, 117).

Els candidats dels partits amb representació a l’Ajuntament seran Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxC), Manuel Valls (BCN Canvi-Cs), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP). El debat començarà a les 21.45 i estarà moderat per Eva Arderius.

La prèvia i l’anàlisi, a betevé

A partir de les 20.30 h, començarà un programa especial predebat que servirà per analitzar l’inici de campanya i fer el seguiment de l’arribada dels set candidats a l’alcaldia de Barcelona. I un cop acabi, es podrà analitzar l’impacte de la primera trobada entre els alcaldables en el programa postdebat, que començarà a les 23.45 h. Aquests dos espais estaran presentats per Sandra Mestres i comptaran amb la presència de diferents experts.

#bcnadebat

El debat i tota la programació especial es podrà seguir en directe a la TDT, al web i als perfils socials de betevé i ‘btv notícies’. El seguiment de Twitter, Facebook i Instagram es farà amb l’etiqueta #bcnadebat.