La número dos de la llista de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha criticat l’alcaldessa Ada Colau per la poca atenció que, considera, ha donat el govern municipal als botiguers durant aquests quatre anys. Artadi denuncia que Barcelona en Comú no ha atès els comerciants, i ha posat com a exemple que Colau no hagi estat present en l’últim debat que van organitzar les dues grans associacions de comerciants de la ciutat. A més, explica que la resta de partits han mantingut una posició continuista respecta al tema.

Artadi ha remarcat que el comerç de proximitat és “un sector crucial per la nostra economia i per la ciutat tal com la coneixem” i lamenta que hagi estat abandonat durant tants anys. Proposa buscar solucions per facilitar una convivència entre el comerç de proximitat i el comerç electrònic, que augmenta exponencialment, i d’aquesta manera evitar deslleialtat i competència.

 

En una passejada per la Mostra de Primavera del barri de Sarrià, Artadi ha fet una defensa dels comerços de proximitat de Barcelona i ha reivindicat que passejarà per les Corts, Sants i Gràcia per donar-los suport. La número dos de la llista que encapçala Joaquim Forn, empresonat a Soto del Real, ha afirmat que Junts per Catalunya treballa “cada dia, de la mà dels comerciants i associacions, que és precisament el que no ha fet l’Ajuntament aquests quatre anys”

Artadi carrega contra la decisió de la Junta Electoral

La número dos de Forn ha denunciat la decisió de la junta electoral de retirar el nom de Carles Puigdemont de les llistes europees. Ha explicat que es tracta d’“una intromissió al fonament de la democràcia” i que aquesta és una batalla que tenen guanyada, ja que fins i tot la fiscalia s’ha posicionat de part seva i estan en el bàndol de la legalitat.