El candidat del PP a les eleccions municipals, Josep Bou, ha fet una de les darreres passejades de precampanya per reivindicar el comerç local. Bou ha demanat que no s’obligui els establiments a retolar en català i ha reivindicat “llibertat” per triar la llengua dels cartells comercials. De fet, Bou ha explicat que ell ha estat sancionat en dues ocasions per aquesta normativa.

El popular també ha criticat el reglament actual sobre el comerç, que considera que “és arcaic”. En aquest sentit, Bou ha lamentat que, segons ell, alguns comerços han tingut problemes per obrir a causa d’aquestes normes.

 

Bou evita definir Vox com un partit d’extrema dreta

Josep Bou ha tornat a parlar de Vox després de les eleccions generals. L’alcaldable defensa que no es tracta d’un partit d’ultradreta, com va qualificar-lo aquesta setmana el líder del PP, Pablo Casado, sinó una formació “totalment de dretes”. En aquest sentit, ha demanat evitar valorar “qualsevol tipus d’extrem” perquè considera que “no és bo”. Amb tot, Bou sí que ha volgut separar el que considera dos blocs polítics: els que estan de part de la Constitució i l’Estatut i els que hi estan en contra.