En Comú Podem ha estrenat aquest dijous un rapi el seu videoclip– per seguir fent campanya de cara a les eleccions del 14-F. La cançó, produïda amb l’artista Miss Raisa, es titula ‘Fer possible l’impossible – El rap dels comuns’ i la primera a cantar i aparèixer al videoclip és l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau: “No oblidem mai qui som, tenim més poder del que ens han fet creure”.

Durant el tema, els comuns reivindiquen els seus inicis (“aturant desnonaments”) i remarquen el compromís de cara al futur: “Llibertat, fraternitat, igualtat i rebel·lió”, així com “per un futur digne”. La cançó tampoc no s’oblida de l’actualitat i avisa que “són temps difícils i a tots ens han afectat; l’economia, el racisme i la por s’han agreujat“.

Albiach, en segon pla

Així com Ada Colau té un protagonisme destacat al videoclip –que en alguns moments recorda el primer tema musical de l’alcaldessa, ‘El run run’–, la candidata a presidenta de la Generalitat, Jéssica Albiach, queda en un segon pla tant visual (se n’intercalen imatges d’alguns segons), com sonor: mentre que Colau canta sola, Albiach sempre ho fa per sota de Miss Raisa.

Albiach i Colau també comparteixen videoclip amb altres membres de les llistes dels comuns, entre els quals destaquen Gerardo Pisarello (exprimer tinent d’alcalde i actual secretari primer de la Mesa del Congrés), Marc Serra (regidor de Drets de Ciutadania) i Susanna Segovia (portaveu dels comuns al Parlament).