Tres dies abans de l’inici de la campanya electoral i després del vídeo d’Alfred Bosch en què parodiava els discursos de Xavier Trias i Ada Colau, la candidatura de Barcelona en Comú ha irromput amb un nou audiovisual. Es tracta d’‘El run run’, un tema musical creat i mesclat pel productor Ivan Lagarto, que de moment acumula prop d’un miler de visites a YouTube però té força ingredients per convertir-se en viral i ja s’ha començat a difondre per Twitter i Facebook. De fet, Lagarto és autor d’altres mescles com la rumba d’Obama o ‘El caloret’, una parodia de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, que ha rebut 1,7 milions de visites a la xarxa.

Amb frases com “La gent senzilla, la gent comuna, la gent honrada tenim el poder”, la cap de llista Ada Colau recupera lemes propis del moviment 15-M i inclou frases com“Esperança a les places, als carrers… imparables!”. Cantada en castellà, la tornada del tema fa rimar “el run, run” amb la defensa “del bien común”, nom de la candidatura.

L’audiovisual barreja les sardanes, els castells i festes majors amb imatges de balladores amb l'”skyline” de Barcelona de fons. L’humor també hi té presència, amb vídeos virals clàssics com el de l’avi que balla amb crosses.

En el videoclip, gravat fa només una setmana, hi participen el trompetista Diego Burián i el pianista José Luis Arguis.