(ACN/redacció) El president del PP, Pablo Casado, està fart que el cas Bárcenas no deixi de perseguir-lo i ha demanat al PSC “deixar d’enverinar la campanya” popular amb aquest tema.

En un acte a Tarragona, acompanyat d’Alejandro Fernández, candidat a les eleccions catalanes, Casado ha recordat al PSC que la seva presidenta, Núria Marín, està investigada pel presumpte cas de corrupció del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Ha dit que el PSC hauria de donar exemple i l’hauria de destittuir, ja que encara es manté a l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat i a la presidència de la Diputació de Barcelona. “Si Pedro Sánchez vol donar receptes d’exemplaritat, que destitueixin avui mateix Núria Marín per tenir una mica de credibilitat”, ha conclòs el líder popular.

“Defensar l’honorabilitat del partit”

Casado insisteix que ni ell ni el candidat del PPC, Alejandro Fernández, tenien responsabilitats al partit durant els anys de la caixa B del PP. “No hi érem quan van passar coses que encara ens recorden”, assegura Casado, que insisteix acte rere acte a defensar l’honorabilitat de la direcció actual del PP.

També el candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, s’ha volgut sumar a la defensa de Casado. Si diumenge recitava que “el PP no és Bárcenas”, aquest dimarts ha personalitzat encara més la seva intervenció, afirmant que “en l’etapa de Pablo Casado el nivell d’honestedat ja no és del 99,9 %, és del 100 %”.

L’acte s’ha organitzat en una primera instància per parlar de la qualitat dels Serveis Socials a Catalunya. Casado ha acusat “l’aliança independentista” d’abandonar els serveis públics. Ha dit que la inversió pública a Catalunya dels darrers anys ha disminuït més de quatre milions d’euros i ha conclòs que els independentistes destinen més fons “a crear ambaixades i a polítiques catalanistes” que als Serveis Socials.