El cap de llista d’En Comú Podem a les eleccions del 10N, Jaume Asens, ha titllat aquest divendres d’“inadequada” la visita del rei Felip VI a Barcelona prevista per dilluns vinent, tot i que creu que els recursos dels partits independentistes a la Junta Electoral perquè ajorni el viatge no tindran “massa recorregut”. “És una visita evidentment inoportuna. Sembla que el rei vol intervenir en la campanya electoral si ve durant la campanya de les eleccions generals 2019. No ens sembla que sigui el més adequat”, ha dit el candidat dels comuns, que considera que la presència i discurs del monarca “tindrà efectes electorals”.

Recursos sense “gaire recorregut”

Asens, però, avisa que els recursos a la Junta Electoral Central (JEC) que tant JxC com ERC han anunciat per la visita de Felip VI a Barcelona “no tenen gaire recorregut” perquè no creu que el rei “estigui vinculat” a la JEC. “La legalitat de la visita és bastant evident”, ha explicat durant un atenció als mitjans a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental, on ha visitat treballadors de l’empresa Prysmian amenaçats per un ERO.

Felip VI, acompanyat per la família reial, visitarà aquest dilluns Barcelona per participar en l’entrega dels Premis Fundació Princesa de Girona al Palau de Congressos, on ja hi ha previstes mobilitzacions de protesta.
[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]