El candidat d’En Comú Podem al 10-N, Jaume Asens, s’ha erigit com “l’opció útil per plantar cara als fons voltor”. Així, el cap de llista dels comuns ha introduït la lluita pel dret a l’habitatge en el primer dia de la campanya de les eleccions generals 2019. En paral·lel, Asens ha acusat el PSOE de “renunciar, resignar-se i haver abandonat la lluita pels drets”. Ho ha fet a Rubí, acompanyat dels veïns de tres blocs propietat del fons voltor Optimum.

De fet, Asens ha fet una esmena al lema dels socialistes en aquesta campanya: “En comptes d”Ara sí’, hauria de ser ‘Ara no’; en comptes d”Ara Espanya’, hauria de ser ‘Ara fons voltors”. L’extinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona ha justificat que el PSOE “ha construït una pista d’aterratge per als fons voltor que actuen amb impunitat a les nostres ciutats”.

En aquest sentit, ha acusat els socialistes d’haver construït “un paradís fiscal, una Suïssa” per als especuladors immobiliaris i ha proposat que l’Estat traspassi als ajuntaments la possibilitat de regular els preus dels lloguers. Asens ha lamentat que s’acabés retirant aquesta qüestió que, en un principi, s’havia acordat amb el PSOE en la negociació del projecte de pressupostos.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]