josep maria argimon eleccions municipals 2023 barcelona

Josep Maria Argimon finalment no anirà amb el ja candidat Xavier Trias a la llista de Junts a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. L’exconseller de Salut havia sonat com a número dos de la candidatura, però finalment no serà així, tal com ha confirmat el mateix Trias en l’acte de presentació de la seva candidatura.

De fet, ja fa dies que el mateix Argimon va refredar aquesta possibilitat en explicar que havia acceptat una oferta de feina a la Fundació Pasqual Maragall.

Argimon també sonava com a cap de llista

El nom d’Argimon havia arribat a sonar, fins i tot, com a candidat. Això, fins que a principis d’estiu Xavier Trias va fer un pas endavant i va dir que no descartava encapçalar ell la llista de Junts a les municipals. Va ser aleshores quan l’exconseller va ser molt clar: “Jo sempre faré el que digui Xavier Trias“, va dir.

Altres noms de la llista de Xavier Trias a Barcelona

El que ja està confirmat és qui seran els números dos i tres a la llista de Trias: Neus Munté i Jordi Martí i Grau, actuals regidors del grup municipal. L’alcaldable assegura que té “un equip potent” i que hi ha molta gent amb la qual ja ha parlat i que li han dit “que volen venir a la llista”, però que l’ordre no està decidit.

El candidat de Junts ha dit que “confia i espera” que el “PDeCAT em doni suport”. Trias ha assegura que la candidatura “és per Barcelona” i que, per tant, seran “candidatures per gestionar la ciutat“.