(ACN) El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, manté la incògnita sobre si aspira a ser alcaldable de Junts a les eleccions municipals 2023. Preguntat per aquesta qüestió al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, Argimon ha assegurat que en qualsevol cas sempre li preguntarà a l’exalcalde Xavier Trias què ha de fer. “Jo sempre faré el que digui el Xavier Trias”, ha indicat.

Argimon ha respost fins a tres vegades que aquesta qüestió la parlarà amb l’exalcalde. I fins i tot, davant la insistència de les preguntes, ha arribat a dir que li preguntin directament a Trias quina és la resposta. “Pregunti-li d’aquí a unes setmanes”, ha conclòs. El mateix Trias va haver de desmentir fa unes setmanes la possibilitat de tornar-se a presentar a les eleccions municipals, després que algunes informacions el situessin com a possible candidat de Junts.

“Si una cosa ha d’arribar, ja arribarà”

Argimon assegura que ningú li diu que es presenti, i ni ningú de Junts li ha parlat d’aquesta possibilitat. “Si una cosa ha d’arribar, ja arribarà… ja en tinc prou amb el que tinc”, ha argumentat. Les preguntes sobre aquesta qüestió han estat l’endemà que el conseller digués en declaracions a TV3 que no era el moment de parlar de si serà alcaldable de Junts a les municipals sense descartar taxativament la possibilitat de presentar-se.

Al col·loqui d’aquest divendres hi han participat com a assistents el mateix Xavier Trias, els consellers Damià Calvet (un altre dels noms que ha sonat com a possible candidat), Gemma Geis i Tània Verge, i altres cares conegudes com Jordi Sànchez o els exconsellers de Salut Alba Vergés i Boi Ruiz, entre d’altres.