La candidata del PP per Barcelona a les eleccions generals del 2019, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, “està tramant una nova traïció a la democràcia“. En un acte de campanya a Tarragona, la cap de llista del PPC creu que el candidat socialista intentarà arribar a La Moncloa amb el suport dels partits independentistes “en cas que tregui un escó més que el PP”.

Acompanyada de nou per Rosa Díez, exmilitant del PSOE, Álvarez de Toledo ha demanat una “gran mobilització” a les urnes el 10-N. La candidata popular augura que a Catalunya “començarà la gran remuntada” del partit. El PP només va aconseguir un escó a Catalunya a les eleccions generals del 28 d’abril.

Als no independentistes: “Mai més us sentireu sols”

Als catalans contraris a la independència, Álvarez de Toledo els ha garantit que “mai més” se sentiran “sols” perquè el PP serà al seu costat. Ho ha dit reconeixent que “des de Madrid les coses es veuen d’una altra manera” i no es té en compte “l’assetjament” que pateixen, diu, els no independentistes: “No pot tornar a passar i no tornarà a passar”.

El PP ha celebrat l’acte de campanya a uns 200 metres del Teatre Metropol, on Junts per Catalunya ha celebrat també un míting amb Quim Torra i Laura Borràs. Álvarez de Toledo ha titllat la trobada de “congrés de xenòfobs” i ha convidat els assistents a l’acte de JxC a sumar-se al dels populars. “A veure si se’ls enganxa el que és la tolerància”, ha afegit la popular.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]