L’expresident de la Generalitat Artur Mas s’ha adreçat al candidat a la reelecció, Pedro Sánchez (PSOE): “Sit and Talk”, li ha dit, en referència al lema utilitzat per Tsunami Democràtic durant la visita del president en funcions a Barcelona. Des d’un míting de JxC a Tarragona per les eleccions generals del 2019, Mas ha acusat Sánchez de “carregar-se” els valors de la Unió Europea i ha reblat que “s’equivoca” perquè els independentismes “no ens carreguem els valors de la UE, sinó la vostra mala manera de fer”.

En el míting també hi ha participat la candidata de JxC al Congrés, Laura Borràs, que ha insistit en la necessitat de fer un bloc unitari independentista a la cambra baixa, juntament amb ERC i la CUP. Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha tornat a desmentir “rotundament” la seva vinculació amb els CDR investigats en l’operació Judes. Després que se n’hagi fet públic el sumari, Torra creu que “JxC és l’enemic a abatre”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]