El candidat del PSC al Senat, Manuel Cruz, creu que els socialistes s’estan “quedant sols a dreta i esquerra” en el diàleg davant un independentisme que “diu que vol dialogar” i després “no dirigeix la paraula”. En un míting de campanya a Premià de Mar, Cruz ha acusat el president català, Quim Torra, d’ignorar els catalans que no són independentistes: creu que els ciutadans no independentistes “no existeixen” per al president de la Generalitat.

“S’omple la boca dient que vol dialogar amb Sánchez i no es dirigia als partits de l’oposició al Parlament”, ha reblat el socialista a Torra. D’altra banda, Manuel Cruz ha criticat que el govern “no existeix” i que “el Parlament no legisla”. Per això creu que Catalunya s’ha convertit en “la fantasia del conservador”.

Demanen a JxC i ERC que “trenquin amb la CUP”

El Partit dels Socialistes de Catalunya vol que els partits independentistes treballin per la “unió” dels catalans. Per això, han demanat a JxC i ERC que “tinguin el coratge de trencar amb la CUP”. El secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha criticat les formacions independentistes per “seguir dividint i mentint” prometent “coses impossibles”.

La formació també ha lamentat que el president, Quim Torra, no hagi comparegut després de les filtracions del sumari Judes. Illa creu que la “versemblança” de la presumpta vinculació dels CDR amb Torra ja “desprestigia” la institució.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]