festa triangle golfo cancel·lada

El districte de Sant Martí no ha autoritzat la festa Aticco Spring Breeze Party que havia de celebrar-se aquest divendres a l’edifici d’oficines Attico, del carrer de Pallars, 108, i que ja s’anunciava a internet. La raó és que l’edifici està situat en l’àrea de restriccions per del “triangle golfo”, una zona on, segons confirmen fonts municipals a betevé, només s’autoritza la festa major i el festival LlumBCN per reduir el soroll nocturn. Davant la negativa del consistori, l’organització ha decidit cancel·lar l’esdeveniment.

Els veïns ho havien denunciat

SOS Triángulo Golfo ja havia denunciat la convocatòria de la festa als responsables municipals del districte. L’entitat fa anys que lluita per reduir les molèsties que provoquen les sales de festa, els bars i les discoteques de la zona en els veïns. Fonts veïnals lamenten que l’esdeveniment es convoqués en “un edifici d’oficines, cobrant per l’entrada i sense llicència de lloc públic d’oci”.

En marxa un pla per millorar els efectes del soroll nocturn

Des del consistori reconeixen que el punt on havia de celebrar-se la festa és un dels que formen part del pla de reducció del soroll del també anomenat triangle lúdic. L’Ajuntament fa temps que ha engegat un pla per disminuir els efectes del soroll en els veïns en aquesta zona. De fet, els últims resultats presentats demostren que hi havia hagut una millora: dos decibels menys en el soroll ambiental nocturn.