Ada Colau alcaldessa respon

L’alcaldessa, Ada Colau, ha participat en una nova edició de “L’alcaldessa respon” (la trobada amb mitjans de comunicació organitzada pel Col·legi de Periodistes); es tracta de la primera del mandat. Durant l’acte, Colau ha respost les preguntes dels periodistes i ha fet un anunci important: la intenció de l’Ajuntament de tallar el trànsit a la via Laietana, el carrer d’Aragó i altres artèries un cop al mes.

En paral·lel, Colau també ha explicat que en els propers dos anys s’augmentaran en 200 km els carrers de Barcelona amb la velocitat limitada a 30 km/h. Més enllà d’aquestes mesures anticontaminació, Colau ha respost a preguntes sobre l’acord pressupostari a l’Ajuntament.

La conferència l’organitza anualment el Col·legi de Periodistes i en les últimes edicions l’alcaldessa hi ha anunciat mesures com un pla per revitalitzar l’eix Llobregat o un paquet de mesures per evitar l’expulsió de llogaters. En l’últim “L’alcaldessa respon”, marcat per la proximitat de les eleccions municipals, Colau va defensar un debat amb Joaquim Forn (JxC), ja en presó per l’organització del referèndum.