Els Reis Mags d’Orient estan ultimant els detalls per obrir demà les portes de la instal·lació reial ubicada al Parc del Fòrum. Per tal de comprovar que tot està llest per rebre petits i grans, avui s’ha fet un simulacre amb 1.400 persones que han descobert els detalls del circuit que en Melcior, en Gaspar i en Baltasar els tenen preparat.

Recorregut Dels Reis d'Orient

Una prova per controlar com fluctuen els aforaments i comprovar que el recorregut previst en un únic sentit de circulació és efectiu i no es generen aglomeracions.

A partir de demà, la instal·lació reial funcionarà a ple rendiment. Més de 51.300 persones s’endinsaran a “La Màgia d’Orient al Fòrum” i a cada sessió hi accediran 800 visitants.

escàner de regals dels reis d'orient

La il·lusió, més viva que mai

Mares i pares han celebrat que, malgrat les complicacions que està causant la pandèmia, els més petits puguin gaudir d’una efemèride com és l’arribada de Ses Majestats i poder-los veure de tant a prop.

“Amb la il·lusió dels més petits no s’hi juga”
Visitant

La cavalcada, moment en què els més petits poden sentir els Reis Mags ben a prop, aquest any s’ha hagut d’anul·lar. Per això, els visitants conclouen que aquesta és una molt bona alternativa per mantindre viva la flama màgica dels Reis Mags d’Orient.