Recorregut Dels Reis d'Orient

L’Ajuntament ofereix una nova oportunitat per a tots aquells que es van quedar sense entrada per visitar els Reis d’Orient al recinte del Fòrum. S’amplia l’aforament a 50 visites més per cada franja, el que suposa que en total s’obren 6.300 places més.

Ja es poden reservar, tot i que les previsions és que s’esgotin amb rapidesa. Les primeres 45.000 reserves es van exhaurir en només tres hores. L’organització assegura que han ampliat els espais de la instal·lació per poder donar més cabuda i alhora mantenir-se estrictes a les mesures de prevenció epidemiològica. Per això, fonts municipals afirmen que no s’incrementarà de nou l’oferta d’entrades.

Cancel·lar la reserva si no s’hi pot anar

Tanmateix, s’apel·la a la responsabilitat ciutadana i ‘insisteix en la importància d’alliberar aquelles reserves que finalment no es puguin fer servir, perquè el màxim d’infants puguin visitar l’espai de la Màgia d’Orient.

Els Reis Mags, per betevé

Si no aconseguiu cap de la nova fornada de reserves, recordeu que el mateix 5 de gener al vespre betevé transmetrà l’espectacle en directe la visita de Ses Majestats Reials al recinte. A partir de les 19.30 h, a la televisió pública de Barcelona es podrà seguir el desembarcament dels reis, que arribaran a la ciutat per mar, així com la seva visita a la instal·lació del Fòrum.