Els passatgers d’un vol de Norwegian cancel·lat divendres a la tarda, amb origen a Barcelona i destinació Nova York, segueixen esperant per poder viatjar. La companyia va decidir anul·lar el vol per problemes tècnics i els viatgers, que ja havien embarcat, van haver de baixar de l’avió.

Segons fonts de Norwegian hi va haver més de 300 afectats, als quals se’ls va oferir el retorn de l’import del bitllet o una altra manera de viatjar a Nova York. Alguns han estat recol·locats en un altre avió aquest dissabte a la tarda, 24 hores després del seu vol inicial, i a d’altres se’ls han ofert trajectes alternatius amb escala. La companyia ha informat a betevé que treballen per garantir una solució al més aviat possible però que, tenint en compte que és temporada alta d’estiu, és probable que diumenge encara hi hagi passatgers que no han pogut viatjar.

Alguns mitjans de comunicació han assegurat que els passatgers van estar tres hores dins l’avió fins que Norwegian va cancel·lar el vol. Des de la companyia no han confirmat aquesta informació i tampoc han sabut especificar el temps que els viatgers van ser dins de la cabina.