La protesta dels taxistes contra les llicències de VTC arriba aquest dilluns a la sisena jornada. La vaga del sector ha tornat a deixar les mateixes imatges dels últims dies: parades de taxis buides i usuaris a la recerca d’una alternativa de transport. Entre els més sorpresos, els turistes que arriben a Barcelona a l’aeroport o a l’estació de Sants amb la intenció d’agafar un taxi per traslladar-se als allotjaments amb les maletes i es troben amb les parades buides. “Hem d’anar a la Vila Olímpica però no sabem com ho hem de fer, ara trucarem a l’hotel”, explica una turista acabada d’arribar des de Buenos Aires. D’altres opten per caminar.

A l’aeroport, durant la tarda, s’han repetit les cues tant a la parada de l’Aerobús com a les taquilles del metro. El moment més complicat ha estat entre les set i les vuit del vespre, amb cues de fins a 30 minuts per pujar a l’Aerobús, un vehicle que, a més, ja no arriba fins a la plaça de Catalunya com és habitual, sinó que finalitza el recorregut a la parada de la plaça d’Espanya.

Línies de bus afectades

Però els turistes no en són els únics perjudicats. Els talls de trànsit per la protesta dels taxistes a la Gran Via han obligat algunes línies de bus a canviar el recorregut. En total, hi ha una desena de línies afectades.