metro andana linia 1 vermella

Per garantir una mobilitat fluïda amb el transport públic per la Mercè, TMB ha reforçat el servei de metro i autobús. Es recomana als ciutadans que deixin a casa el cotxe i que es moguin en transport públic.

Tres nits amb metro

Per facilitar l’arribada del públic als espais on hi ha activitats programades, el metro funcionarà de forma continuada les nits de divendres, 20 de setembre; dissabte, 21 de setembre, i dilluns, 23 de setembre. Els trens començaran a circular a les 5 h de divendres, 20, i fins a la mitjanit de diumenge, 22 de setembre.

Hi haurà un reforç de l’atenció al públic, la seguretat i la neteja durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa que, en funció dels actes programats en els diferents escenaris, tinguin més afluència d’usuaris.

Els ferrocarrils també funcionaran durant tres nits

Les línies urbanes dels FGC funcionaran les nits de divendres, 20 de setembre; dissabte, 21 de setembre, i dilluns, 23 de setembre. A la línia Barcelona-Vallès, els trens de les línies L6 (Sarrià), L7 (Av. Tibidabo) i L12 (Reina Elisenda) circularan durant tota la nit amb un interval de pas d’un tren cada 20 minuts. A la línia Llobregat-Anoia, FGC oferirà servei ininterromput amb un interval de pas de 20 minuts a la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa).

Reforç especial pel Piromusical

Una de les cites més multitudinàries és el Piromusical, que es farà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina el 24 de setembre, a les 22 h. TMB ha previst un reforç de les línies 1 i 3 de metro. També s’aplicaran les mesures necessàries per mantenir el servei previst a les línies d’autobusos que travessen la plaça d’Espanya.

També FGC ha previst un reforç especial del servei amb dues circulacions de la línia L8 amb sortida de l’estació de Plaça d’Espanya a les 22.55 hores i les 23.07 hores.

Reforç a les línies de bus

Per acostar als ciutadans fins al Castell Montjuïc, on hi ha diverses activitats programades, s’ha previst un reforç del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 21 i 22 de setembre. S’incrementaran el nombre de vehicles articulats per oferir un interval de pas d’uns cinc minuts a la Línia 150 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc), entre les 11.30 i les 21 h.

Per als concerts que tindran lloc els dies 20 i 21 de setembre a la platja del Bogatell es recomana utilitzar la Línia 4 de metro i les línies de bus H16, V23, V25, V27 i 59. Hi haurà una vintena de línies de bus que es reforçaran amb cotxes addicionals els dies 21, 22 i 24 de setembre.