Tren de Rodalies

El Ministeri de Foment ha decretat els serveis mínims per garantir la mobilitat de viatgers i mercaderies davant la jornada de vaga convocada a Renfe pel sindicat CGT per a aquest divendres, 30 d’agost, i diumenge, 1 de setembre. Les aturades seran parcials en dos trams: de 12 a 16 h i de 20 a 24 h.

A Rodalies, els serveis mínims seran del 40 % durant les franges d’aturades. La resta del dia, el servei serà l’habitual. Pel que fa a alta velocitat i llarga distància, es garantirà el 78 % dels trens i a mitjana distància el 65 %.

Els usuaris poden consultar els horaris als web de Rodalies i Renfe, a les diferents aplicacions per a mòbil i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Tornada de vacances

La vaga d’aquest divendres coincidirà amb l’operació tornada de les vacances i serà la tercera jornada d’aturades a Renfe d’aquest estiu. Els treballadors ja van parar el 31 de juliol i el 14 d’agost. Segons el sindicat convocant, la CGT, el motiu és denunciar que no s’està complint la reducció de jornada laboral setmanal que s’havia acordat amb la companyia i que obliga el personal a treballar menys hores a la setmana durant l’estiu.