Límit Municipi Barcelona

Amb l’anunci del confinament perimetral per municipis durant el cap de setmana per frenar la segona onada de la covid a Catalunya, és més rellevant que mai conèixer els límits del propi municipi. Si vius a Barcelona, potser ja els coneixes, però saps ben bé on acaba el perímetre del municipi de Barcelona i on comencen altres municipis com Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Esplugues del Llobregat o l’Hospitalet del Llobregat?

Carrers que no es podran creuar

La geografia de Barcelona i els límits amb altres municipis provoca que un confinament perimetral a la ciutat generi situacions curioses com que no es puguin creuar alguns carrers de la ciutat. Així doncs, no es podrà creuar el carrer de la Riera Blanca o d’altres com la carretera de Collblanc en algunes zones.

Altres límits també són complicats de percebre, com a la Diagonal en la frontera de Barcelona amb Esplugues, el Parc de Collserola o Sant Adrià del Besòs.

Es podrà fer esport fora del propi municipi

Una de les excepcions que es contemplen és l’esport a l’aire lliure fora del municipi. D’aquesta manera, podrem anar a córrer o en bicicleta fora de Barcelona.