com arribar piromusical merce 2023

El Piromusical de la Mercè 2023 és un èxit any rere any. S’espera que més de 120.000 persones es donin cita a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per gaudir de l’espectacle de focs artificials que tancarà la Mercè 2023 amb una commemoració els 30 anys del festival Sónar. Davant l’afluència massiva de públic, des de l’Ajuntament de Barcelona es recomana l’ús del transport públic.

Et detallem totes les opcions per arribar al Piromusical de la Mercè 2023. Consulta la millor manera d’anar-hi en metro, bus, FGC i Bicing.

Metro fins al Piromusical de la Mercè 2023

El metro és una de les millors opcions per arribar fins al Piromusical de la Mercè 2023 i esquivar els talls de trànsit que hi haurà a la plaça d’Espanya i a l’avinguda de Rius i Taulet des de les 18 h. TMB reforçarà l’L1 i l’L3 per facilitar l’arribada de la ciutadania a l’espectacle de focs artificials que, com és habitual, es farà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Si optes pel suburbà, recorda que hauràs de baixar a l’estació d’Espanya!

A l’hora de tornar, també podràs agafar el metro perquè Transports Metropolitans de Barcelona ha allargat l’horari del metro fins a la mitjanit.

Bus fins al Piromusical de la Mercè 2023

Les línies D20, D40, H12, H16, V7, 13, 23, 52, 91 i 109 de bus són una altra de les opcions per arribar fins al Piromusical. En aquest cas, hauràs de sortir de casa amb més temps perquè els busos que travessen la plaça d’Espanya poden modificar el recorregut o la freqüència de pas pels talls de trànsit des de les 18 h. Les línies afectades són: D20, H12, H16, 12, 46, 65, 79, 109 i 150 i la ruta vermella del bus turístic.

FGC al Piromusical 2023

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçaran el servei amb dues circulacions més de la línia L8 amb sortida de l’estació de la plaça d’Espanya. Per tant, hi haurà un tren addicional a les 22.55 h i un altre a les 23.07 h.

Rodalies mantindrà l’oferta habitual d’un dia feiner, encara que incrementarà la capacitat habitual dels trens per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

Bicing per arribar als focs artificials

La bicicleta és una bona opció per arribar al Piromusical. A la zona hi ha diversos espais per aparcar-ne tot i que també pots optar pel Bicing. Previsiblement, hi haurà parades plenes de bicicletes, així que ves-hi amb temps. Si hi arribes amb el temps just, és possible que no trobis un espai per estacionar la bici i et perdis l’espectacle de focs artificials.

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?