horari i on veure piromusical merce 2023

El Piromusical posarà el colofó final a les Festes de la Mercè 2023 des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’espectacle de focs artificials tindrà una durada de 30 minuts i commemorarà el 30è aniversari del Sónar, que posarà música a l’esdeveniment amb els temes de Rosalía, Bad Gyal, Daft Punk i Todd Terje.

Et detallem l’horari i on veure el Piromusical de la Mercè 2023 a Barcelona.

Horari del Piromusical de la Mercè 2023

L’avinguda de la Reina Maria Cristina es convertirà, un any més, en l’escenari del Piromusical de la Mercè aquest dilluns, 25 de setembre. L’espectacle de música i focs artificials començarà a les 22 h i s’allargarà 30 minuts.

Recorda que si no el pots viure en directe, a betevé tindràs l’oportunitat de veure’l en diferit a partir de les 0.30 h a la TDT i, més tard, al web.

On veure el Piromusical de la Mercè?

Hi ha diferents llocs a la ciutat per veure el Piromusical de la Mercè. Un dels punts que més ciutadans aplega és l’avinguda de la Reina Maria Cristina, ja sigui al tronc central, que es tallarà el trànsit, o a les voreres. Però tens altres formes de gaudir de l’espectacle. Pots pujar a alguns dels miradors propers o veure’l en diferit per betevé!

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?