L’Espigó del Gas de Barcelona és un dels escenaris de la Festa Major de Barcelona. Aquest espigó, a tocar de la platja de la Barceloneta, ha acollit els focs artificials de la festa major (previs al piromusical) i aquest diumenge, 24 de setembre, acollirà l’espectacle de drons de la Mercè 2023, a partir de les 22 h. No saps on és ni com anar-hi per gaudir d’aquesta exhibició de la festa major? T’ho expliquem.

Espigó del Gas per la Mercè 2023: on es troba?

L’Espigó del Gas es troba entre la platja del Somorrostro i la platja de la Barceloneta. Està just a l’altura del Parc de la Barceloneta, a prop de l’Hospital del Mar. És justament a tocar d’aquest centre hospitalari on els creadors de l’espectacle de drons recomanen anar per gaudir de l’espectacle amb bona visibilitat.

Com anar a la platja de l’Espigó del Gas

Tens diferents opcions per anar fins a la zona amb transport públic:

  • Bicing: hi ha diverses parades del Bicing al llarg del passeig Marítim de la Barceloneta. Pots deixar estacionat el vehicle i anar caminant fins a la barana del passeig o baixar a la sorra a prop de l’espigó.
  • bus: les línies 136, 59, D20, V25 i H14 et deixen a prop de la zona de la platja.
  • metro: pots baixar a l’estació de Ciutadella – Vila Olímpica (L4) o a la de la Barceloneta (L4) i després caminar entre 10 i 15 minuts fins a l’espigó.
  • tramvia: pots baixar a l’estació de Ciutadella – Vila Olímpica (T4) i caminar uns minuts fins a la zona de l’Hospital del Mar.

Què vols saber de les Festes de la Mercè 2023?