El desplegament del nou Bicing Barcelona acaba el març del 2020. Com és el nou Bicing? Quins canvis i millores ofereix el servei? Tant si ets usuari com si tens pensat fer-te abonat, aquí t’expliquem el nou horari del Bicing, el nou funcionament, les noves tarifes i preus del bicing a Barcelona i com és la nova bicicleta. També t’expliquem com consultar el mapa del Bicing, que et mostra la disponibilitat a Barcelona.

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”què vols saber del nou Bicing Barcelona?” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Horari Bicing Barcelona

 • El nou Bicing funciona les 24 hores cada dia, una novetat respecte el servei que hi havia fins ara.
 • Hi ha més bicicletes (5.000 de mecàniques i 2.000 d’elèctriques —abans n’hi havia 6.000 i 300 respectivament).

Tant les bicicletes mecàniques com les elèctriques tenen el mateix xassís, i totes dues es poden agafar en parades a la superfície i compartiran parades.

Bicing Barcelona: Preus i tarifes del 2020

A l’anterior servei es pagava 47,16 € per la bicicleta convencional, i 61,16 euros pel Bicing elèctric. Ara, al nou Bicing Barcelona es paguen 50 € per a l’abonament del paquet de bicicleta elèctrica i convencional. Això sí, per l’ús de l’elèctrica s’hauran de pagar 35 cèntims per cada trajecte de menys de 30 minuts. Per als usuaris menys habituals hi ha una tarifa base de 35 euros, amb un suplement de 0,35 cèntims per cada ús de menys de 30 minuts de la bicicleta mecànica, i 55 cèntims d’euro per l’ús de l’elèctrica.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”2019, any de canvis en la normativa a Barcelona: Tot el que entra en vigor” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/barcelona-2019-normativa-canvis/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Mapa Bicing Barcelona 2020

El nou Bicing 2020 també permet comprovar a temps real la disponibilitat tant del bicing elèctric com del mecànic, les bicicletes tradicionals. Per això, han activat aquest mapa del Bicing a Barcelona que permet filtrar per estacions mecàniques i estacions elèctriques i veure quina disponibilitat hi ha de cadascuna de les bicicletes i ancoratges. A més també permet saber quan se substituiran les estacions de Bicing mecàniques per les elèctriques. Consulta’l aquí.

Mapa Bicing

Com funciona el Bicing elèctric? I la nova bicicleta?

La nova bicicleta del Bicing de Barcelona té el quadre d’alumini més lleuger. El fre de davant és de tambor i el posterior, de disc. Els cables de frens i de marxes estan protegits i hi ha un portaequipatges robust amb capacitat per a fins a 10 kg. Les rodes són més grans, de 26 polzades, i el seient, més còmode.

Les bicicletes elèctriques permeten recórrer fins a 60 quilòmetres amb una sola càrrega i compten amb un indicador del nivell de bateria i d’encesa i apagada. Per a utilitzar el Bicing elèctric a Barcelona no cal contractar una tarifa específica. Al nou Bicing es paguen 50 € per a l’abonament del paquet de bicicleta elèctrica i convencional. Però cada ús que es faci d’una bicicleta elèctrica suposarà un abonament de 35 cèntims per cada trajecte de menys de 30 minuts.

bicicleta bicing barcelona 2019

Un mes gratuït si es renova l’abonament

La convivència entre les estacions i bicicletes antigues i noves durant tres mesos suposarà alteracions al servei. Per això, l’Ajuntament ja ha preparat una recompensa per als qui renovin l’abonament a partir del gener: tindran un mes extra gratuït.

Estacions de Bicing: gairebé 100 més

 • Hi haurà més estacions. Es passarà de les 424 actuals a 519, amb una capacitat mitjana de 27 ancoratges.
  • Les 97 parades noves es distribuiran per tot Barcelona, però l’augment més destacat serà a:
   • Horta-Guinardó (23 parades més)
   • Nou Barris (16)
   • Sant Martí (10)
   • Gràcia (9)

A partir del març, 11 barris de Barcelona estrenaran servei de bicing. Els barris que es dotaran de noves parades seran Vallcarca i els Penitents, la Trinitat Nova i Ciutat Meridiana, entre d’altres.

estacio bicing barcelona