Una avaria al sistema de senyalització d’Adif de l’estació de Montcada Bifurcació està provocant aquest divendres al matí retards de fins a 60 minuts en tres línies de Rodalies: R3 (la línia que va a Manresa), R4 (la Tor de Querol) i R7 (amb destinació a Cerdanyola de Vallès). La incidència s’ha produït a les 6.50 hores i, segons ha informat Renfe, això ha provocat que els combois només puguin circular per una via.

Servei interromput a la R7

En el cas de la línia R7, els trens circulen entre dues Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola Universitat. Rodalies recomana els viatgers fer transbordament a la línia R4 a Cerdanyola del Vallès per continuar el seu trajecte.

Els tècnics de l’empresa ferroviària treballen per solucionar el problema, que s’ha pogut resoldre parcialment. No obstant això, segons ha explicat el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, la normalitat total no es restablirà fins a mig matí.

Durant una bona estona, s’ha prioritzat la criuclació dels combois de les línies R3 i R4 en sentit d’entrada a Barcelona. A partir de les 9 h del matí, però els trens han tornat a circular en totes direccions però els retards s’han mantingut.

Cues per reclamar la devolució del bitllet

A banda d’aglomeracions andanes, els problemes i retards a Rodalies han provocat que alguns passatgers hagin passat llargues estones atrapats dins dels combois. Per tot plegat, molts usuaris han reclamat la devolució de l’import del bitllet. Això ha provocat cues als punts d’atenció al client.

Com ja és habitual, les xarxes socials s’han omplert de missatges de queixa dels passatgers i usuaris.