repte btvesports

El confinament que ha provocat el coronavirus ha despertat una allau de reptes virals a les xarxes socials, especialment a Instagram. El primer i més massiu de tots va ser l’anomenat “#10toqueschallenge“, que consistia en agafar un rotllo de paper higiènic i intentar fer 10 tocs sense que caigués a terra. Aquesta prova es va fer viral entre futbolistes i persones d’arreu del món.

repte btvesports

En aquesta línia, el programa ‘btvesports’, de betevé, va llançar un repte a Instagram anomenat #elmeuonze3div5″, que consisteix a crear el millor onze inicial de jugadors en la història de la Tercera Divisió. Un “challenge” adreçat a jugadors, tècnics, i especialment, els aficionats, que poden confeccionar la seva alineació preferida amb jugadors de qualsevol equip.

repte btvesports

Gran participació

El “challenge” ha tingut una gran rebuda entre els jugadors més instagramers. El primer a participar-hi ha estat Nacho Rosillo, actual jugador del UE Sant Julià andorrà i exjugador de l’Europa o el Vilafranca. Els jugadors dels equips barcelonins han estat dels més participatius: Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh  o Javi Iglesias també han triat quin seria el seu millor onze històric de la Tercera Divisió.

Un repte per a tothom que segueixi el futbol català. Ja siguin jugadors en actiu, jugadors que estan en altres lligues, com ara Juanma Miranda, o fins i tot responsables tècnics com Ramon Gatell, que també ha jugat a aquest repte viral del ‘btvesports’.

repte btvesports