losada martens
@FCBfemeni

El teletreball com a nova forma d’entrenament és una de les solucions a les quals s’han hagut d’adaptar els esportistes, tant professionals com amateurs. Aquest és el cas de l’equip femení del Barça. El confinament que tota la societat s’ha hagut d’adaptar no és aliè a les futbolistes barcelonines. La crisi provocada per la covid-19 fa que els professionals es reinventin.

Teletreball per a les esportistes

Des de Balaguer, on viu confinat, Lluís Cortés coordina una feina per a les seves jugadores que busca tres eixos principals:

  • el respecte a uns horaris per crear rutines
  • les reunions en línia
  • el suport a les jugadores amb plans d’entrenament, que inclouen des de la preparació física i psicològica, l’anàlisi tècnica, els reptes d’habilitat fins a la informació nutricional i, evidentment, mèdica.

Una competició interna

L’afany competitiu de totes les esportistes es posa de manifesst en qualsevol activitat diària. En aquesta situació de confinament, el cos tècnic blaugrana ha dissenyat una competició interna titulada #yoentrenoencasa que consisteix a sumar la millor puntuació possible en totes les funcions diàries. És qüestió de mantenir la forma individualment, però no perdre de vista el conjunt.