Racing Vallbona robatori confinament

L’estat d’alarma i de confinament que viu la ciutat de Barcelona per la crisi del coronavirus ha estat una ocasió d’or per als lladres que han aprofitat aquests dies per robar a les instal·lacions del Racing Vallbona, equip de la Segona Catalana. Responsables del club de Nou Barris han explicat que s’han trobat el bar i les portes de la instal·lació forçats.

Un robatori amb poc botí i molts desperfectes

El robatori, la data del qual no se sap amb exactitud, l’han descobert aquest matí els responsables de manteniment del Racing Vallbona. L’Ajuntament els havia demanat que fessin uns treballs preventius dels dipòsits que hi ha a la instal·lació i ha estat aleshores quan s’han trobat amb la sorpresa.

Els lladres, que només han entrat al bar del camp, han destrossat portes i panys, han llançat menjar dels congeladors pel terra i només s’han endut tres ampolles de begudes. Segons el vocal del club, Alfredo Fernández, “és pitjor la destrossa de material i el menjar que haurem de llençar que no pas el que s’hagin pogut endur”.

Pel que fa al material esportiu o documentació, “els lladres només han entrat al bar i han forçat la porta d’uns dels lavabos. A les oficines no hi han entrat i, per tant, no s’han endut res del club”, confirma Fernández.

Robatori al Racing Vallbona
@RacingVallbona

Un any i mig sense ensurts

No és la primera vegada que el club de Vallbona pateix un robatori. Alfredo Fernández comenta que “fa un any i mig que vam posar una alarma (la qual en aquest robatori va enviar 14 senyals d’avís) i des d’aleshores no havíem tingut cap robatori o acte delictiu”. En aquest temps, però, altres clubs de la ciutat com el Canyelles o la Guineueta sí que han patit robatoris a les instal·lacions.

Un cop feta la denúncia als Mossos, el Racing Vallbona espera l’informe dels perits per poder quantificar econòmicament el valor dels danys.

Missatges d’ànims dels clubs

Un cop el Racing Vallbona ha comunicat l’incident, a través d’un missatge a Twitter, les mostres de suport de clubs, seguidors i rivals han estat nombroses.