El jugador de l’Espanyol, Óscar Melendo, és el protagonista de l’última entrevista feta pels mitjans oficials del club blanc-i-blau. El migcampista afirma que el pitjor del confinament es veure la gent patir i envia un missatge d’optimisme a l’afició per afrontar aquest situació creada per la crisi del coronavirus.

Com passa Melendo el confinament

Durant l’entrevista, Óscar Melendo afirma que “a l’inici haver de quedar-se a casa va ser molt dur, però ara és més amè. He agafat unes rutines que m’ajuden: sortir a passejar el gos, fer els exercicis que em marquen des del club, descansar a la tarda, jugar amb els amics i la meva parella amb la consola i veure algunes sèries abans d’anar a dormir”. Tot i aquestes rutines, el jugador afirma que hi ha coses que li estan costant molt i sobretot que està passant-ho malament “quan veig a la gent patir, no poder abraçar la meva família i la manca d’espai que tinc en comparació a quan entrenem”.

Com estan els companys

Tot i que manté un contacte diari amb els companys i amic “ja que jugo a la Play amb ells”, el jugador afirma que el que més troba a faltar són els entrenaments i els partits. Precisament i fent referència als primers, Melendo explica que “els companys que han patit el coronavirus ens diuen que els costa més fer els exercicis”. Tot i això, el jugador assegura “que quan podem tornar a la feina estarem preparats per fer-ho, malgrat que necessitarem dues o tres setmanes per estar en plena forma”.

Oscar Melendo, entrenant
@RCDEspanyol

L’entrevista amb el jugador acaba amb un missatge per als seguidors del Reial Club Deportiu Espanyol. Melendo els envia una salutació “a tots aquells que estan patint, però ens en sortirem com ho hem fet sempre en aquest club“. Un missatge optimista en temps de confinament.