federació

La Federació Espanyola d’Hoquei Herba, després d’una reunió de la comissió delegada, ha decidit que esperarà fins al comunicat del Govern espanyol del 2 o 3 de maig per decidir sobre les competicions. De fet, les lligues nacionals, així com els ascensos i descensos, estan aturades a causa del coronavirus.

La federació no es vol precipitar

La federació argumenta aquesta decisió dient que en els propers dies hi ha d’haver reunions de diferents organismes internacionals per decidir què passa amb el calendari de les properes temporades. Per exemple l’EHL ha de decidir sobre la Lliga Europea dels anys 2020 i 2021. La federació internacional té sobre la taula la FIH Pro League de les dues properes temporades, i la federació europea ha de decidir sobre el Campionat d’Europa del 2021.

A més, la comissió delegada vol estar segura que és competent per prendre aquestes decisions sobre les competicions. Per això, vol esperar que es publiqui el reial decret que estableixi aquestes competències a les comissions delegades de les federacions nacionals.

Necessita més elements per decidir

Per tot això, considera adequat esperar al proper anunci del president del Govern sobre una possible desescalada del confinament i així tenir més elements per saber què fer amb les lligues nacionals.