El Club Esportiu Canyelles ha estat un dels clubs de futbol que ha patit diversos robatoris i destrosses a les seves instal·lacions. Els lladres han visitat el Municipal fins a quatre vegades en l’últim mes i mig. La roba esportiva ha estat un dels objectius dels furts i el club calcula que gairebé ha arribat a la quantitat de 2.500 euros. El que també han patit han estat destrosses en el mobiliari, com per exemple en el despatx: “Trenquen els vidres i fan destrosses, però no agafen res perquè no hi ha diners”, diu el president del club, Carlos Jané.

Mesures de seguretat

El camp municipal no té gaires mesures de seguretat. Les dues alarmes, connectades, salten, però no serveixen per espantar els lladres. Des del club s’està parlant amb l’Ajuntament per tal d’instal·lar càmeres. D’aquesta manera es podria identificar l’autor o autors del delicte. De fet, el club té la sospita que la mateixa persona o persones han entrat tres vegades perquè han fet servir el mateix “modus operandi”.

Robatoris i destrosses al Canyelles

Altres clubs afectats

El Canyelles no és l’únic club de futbol barceloní que ha patit robatoris i destrosses. Fins a quatre clubs més n’han patit d’algun tipus en les seves instal·lacions. La Guineueta, el Cerro, el Sant Genís-Penitentes o l’Escola de Futbol Premier Barcelona també han tingut la visita dels lladres en les últimes setmanes.