La Secretaria General de l’Esport recomana a les federacions catalanes donar per acabades totes les competicions. Aquesta recomanació l’ha presa davant la crisi sanitària que estem vivint aquests dies a causa del coronavirus.

La Secretaria General ja ha donat per finalitzat l’esport escolar

En la segona taula sectorial de l’Esport i Activitat Física a Catalunya, la Secretaria General de l’Esport ha fet una recomanació a les diferents federacions catalanes. Aquesta recomanació és la de donar per acabada la temporada esportiva actual. De fet, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Secretaria han donat per acabada la temporada escolar.

Un pla pel desconfinament

Durant aquesta trobada també s’ha presentat el primer pla de desconfinament de l’esport. Aquesta proposta consta de tres fases per tornar a fer esport i activitat física. Es començaria per tornar a fer esport a l’aire lliure, per obrir les instal·lacions esportives i finalment el retorn a les competicions. Tot això sense cap data en concret i en espera de veure l’evolució que anirà tenint la pandèmia.

Aquesta documentació li faran arribar al Procicat, perquè la tingui com a referència per quan s’hagi de començar el desconfinament i es pugui tornar a practicar esport a Catalunya.