Muntanyesa

La finalització del campionat de la Primera Divisió Catalana pel coronavirus afecta quatre equips barcelonins que fins ara disputaven la competició. El Muntanyesa, el Martinenc, el Guineueta i el Júpiter juguen als dos grups i ara el seu futur depèn de la decisió que es prengui conjuntament amb els clubs i la Federació Catalana de Futbol.

El Muntanyesa mereix pujar a Tercera

La temporada del Muntanyesa al grup 2 de la Primera Divisió Catalana era de rècord: líder indiscutible, amb 60 punts i el segon classificat a 15 punts de distància. Qualsevol cosa que no sigui un ascens directe dels de Nou Barris seria perjudicar l’equip segons explica el seu president Emilio Llamas.

El Martinenc lluitava per la posició de play-off

El Martinenc es trobava a la zona alta de la classificació del grup 2. Els del Guinardó eren quarts classificats a tres punts del play-off d’ascens i amb opcions de ser a dalt però es resignen a la descisió que es prengui segons explica el vicepresident David Alonso.

El Guineueta, a la part alta de la classificació

L’aturada de la competició pel coronavirus va agafar el Guineueta amb ratxa de dues victòries consecutives i la sisena posició del grup 1. Els de Nou Barris es trobaven a vuit punts de la zona d’ascens a la Tercera Divisió i segons el seu president, José Centeno, l’equip havia de jugar ara molts partits a casa.

El Júpiter, lluny del descens

La temporada del Júpiter no va començar gaire bé, però l’equip de la Verneda es fa refer i just quan sortia de la zona baixa, amb dues victòries consecutives, la competició es va aturar amb els gris-i-grana en la vuitena posició del grup 1. Per al president Joan Rion, ara toca decidir en conscens.