El Martinenc no ha donat opcions al Calvià en un partit controlat de principi a fi. Els del Guinardó han quallat un gran triomf per 109 a 82 davant el cuer del campionat.

Un Martinenc molt endollat en els primers minuts

El Martinenc ha entrat al partit molt endollat. El primer llançament del partit ha estat un triple dels ‘diables vermells’ i seria el preludi del que es viuria a continuació. Els del Guinardó s’han trobat molt còmodes en els primers compassos del matx amb una gran eficàcia en els tirs de tres. El Calvià, però, no li ha perdut la cara al partit i els ha seguit la pista de ben a prop. Fins i tot s’han aconseguit posar 21 a 20 a un minut per al final del primer quart. A l’inici del segon quart, els mallorquins han apujat el ritme del joc i han aconseguit posar-se per davant en el marcador per primer cop (29 a 31). La igualtat, però, s’ha desfet en els darrers minuts del quart fruit del gran encert del Martinenc en els tirs exteriors. Tant és així, que s’ha arribat al descans amb el resultat de 53 a 41 favorable als ‘diables vermells’.

Un Calvià sense opcions

A la represa, el Martinenc ha sortit decidit a sentenciar el partit al més aviat possible. Els locals han continuat amb el seu recital particular de triples i han arribat a situar-se 72 a 53 al marcador, quan quedaven 4 minuts per al final del tercer quart. Amb el pas dels minuts, els barcelonins s’han fet forts en defensa i ho han aprofitat per ampliar encara més la distància. Tant és així, que al final del tercer quart s’ha arribat amb el resultat de 84 a 64. En els darrers minuts de partit, el Martinenc ha continuat el seu festival anotador fins a aconseguir el resultat definitiu de 109 a 82. Una contundent victòria per continuar a la part tranquil·la de la classificació amb quatre victòries i tres derrotes.