Mediterrani eurolliga
@ClaraEspar

El CEM Mediterrani depèn de si mateix per colar-se a la següent fase de l’Eurolliga femenina de waterpolo. El conjunt de Marc Comes, després de desfer-se de l’Spandau de Berlín en el primer partit del grup C de la competició europea, arriba al darrer enfrontament amb un balanç de dues victòries i una derrota, després de caure davant el Plebiscito Padova italià per 14 a 7 i superar amb claredat l’SG Olympia Kosice eslovac per 20 a 7. L’equip de Sants jugarà l’últim duel aquest vespre a les 19.30 h contra el BVSC Zuglo d’Hongria.

El totpoderós Plebiscito Padova, el botxí del grup

L’equip italià és el conjunt més en forma del grup C. Són les úniques que no han perdut cap partit i han signat un ple de victòries en les dues primeres jornades, davant el BVSC Zuglo i contra el Medi. Les de Sants han començat l’enfrontament més encertades però s’han diluït amb el pas dels minuts per acabar perdent 14 a 7. Després d’un primer quart amb avantatge per a les de Barcelona, l’equip italià ha dominat la resta de períodes, sobretot en un tercer quart en què el Medi no ha fet cap gol. Les Marc Comes, finalment, no han estat capaces d’aconseguir un resultat favorable i han encaixat la primera derrota europea aquest curs.

Llepar-se les ferides amb el cuer

L’SG Olympia Kosice és l’equip menys en forma del grup C. Dels tres enfrontaments que ha disputat no n’ha guanyat cap, i ha encaixat tres golejades contundents davant l’Spandau, el BVSC Zuglo i el Medi, amb un balanç de 60 gols en contra i només 16 a favor. Les de Barcelona s’han llepat les ferides de la primera derrota europea amb una victòria clara a ritme de diana. Roser Tarragó ha estat la barcelonina més activa amb cinc dianes però tot l’equip ha mostrat una bona imatge per acabar tancar el tercer partit de l’aventura europea per 20 a 7.