fc barcelona llevant
@FCBarcelona

El Barça ha perdut per 3 gols a 1 al camp del Llevant. Els blaugrana, que venien de golejar el Valladolid, han patit una derrota que ningú s’esperava. Encara que Messi ha avançat de penal al Barça, els valencians han remuntat en 7 minuts a la segona part.

El pròleg de la derrota

El Barça no ha estat còmode a la primera part davant d’un Llevant que no ha deixat jugar els blaugrana. Sense oportunitats clares ni d’un ni l’altre equip, el Barça ha aconseguit avançar en el marcador en el minut 37 gràcies a un gol de Messi de penal, després que l’àrbitre xiulés la pena màxima per una falta clara a Semedo. La nota negativa ha estat la lesió de Luis Suárez, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc per Carles Pérez.

Els 7 minuts fatídics de la represa

En la segona part, els homes entrenats per Ernesto Valverde han sortit adormits i un mal refús ha servit perquè el Llevant empati el partit amb un gol de Campaña en el 61. Un minut després, Borja Mayoral ha sorprès amb un xut llunyà per fer el 2 a 1 que remuntava el partit. El festival dels valencians no ha acabat aquí. En el minut 67 els locals han marcat el tercer amb un gol en pròpia porteria de Busquets després d’un xut de Radoja. Messi ha escurçat distàncies amb un gol que finalment ha anul·lat el VAR per fora de joc. Ni l’entrada d’Ansu Fati ha servit avui perquè el Barça reaccioni i finalment ha marxat del Ciutat de València sense cap punt.