El Club Natació Barcelona ha aconseguit una clara victòria contra el Tenerife Echeyde per 9 a 22. És la màxima golejada des que va començar la temporada de la Lliga Premaat de waterpolo masculí.

Un primer parcial que ho diu tot

El Barcelona s’ha llançat a la piscina Acidalio Lorenzo de Tenerife amb la intenció d’anar per feina i deixar el partit sentenciat des d’un bon inici. I els homes de Toni Esteller ho han fet. En el primer quart, el parcial d’1 a 7 per als mariners ha estat una bona mostra que a les illes no hi han anat a passar el dia.

En el segon quart, i amb la renda de sis gols aconseguida els primers vuit minuts, el Natació Barcelona ha deixat de prémer l’accelerador. Tot i això, els de l’Escullera han ampliat encara més les distàncies i al descans s’hi ha arribat amb un clar 4 a 13.

A la segona part, mantenir les distàncies

Després del descans, la baixada de ritme del Barça ha estat evident. Parcial de 3 a 4 i 2 a 5 en el tercer i últim períodes, respectivament. L’enfrontament ha acabat amb Víctor Flores i Pol Gomà com a màxims golejadors amb quatre gols, mentre que Lukas Duric ha estat considerat el millor del partit.

El CN Barcelona continua invicte a la Lliga després de quatre victòries (Catalunya, Navarra, Sant Andreu i Tenerife) i un empat (Terrassa).