El CN Catalunya ha sumat la primera victòria de la temporada a la Lliga Premaat femenina davant el darrer classificat, el Saragossa, en un partit molt igualat. Les barcelonines s’han imposat per 10 a 9, tot i que en la darrera jugada, les aragoneses haurien pogut empatar el matx però s’han topat amb el pal. El Catalunya disputarà demà diumenge 3 de novembre el partit ajornat davant el Boadilla, un rival directe a la classificació.

Partit de forces igualades

El Catalunya no coneixia la victòria després d’un inici complicat de lliga davant els rivals més potents. Un empat i dues derrotes eren els registres de les barcelonines. Davant el Saragossa, un rival directe, el ‘Cata‘ ha sortit decidit a sumar el primer triomf.  En el primer quart, les barcelonines han aconseguit una mínima avantatge per 3 a 2. En els segons vuit minuts, les locals han ampliat distàncies fins el resultat de 5 a 3. Les barcelonines haurien pogut marcar més gols però la gran actuació de Maku Bello i els pals ho han evitat.

Patint fins el darrer segon

A la segona meitat, el Saragossa ha sortit decidit a revertir el resultat i a punt ha estat d’aconseguir-ho. Les aragoneses han estat molt efectives de cara a porteria i al final del tercer quart han aconseguit empatar a 7. L’últim quart ha estat decisiu. Amb el resultat de 10 a 9, les visitants haurien pogut empatar en la darrera jugada però s’han topat amb el pal. Amb aquesta victòria, el Catalunya se situa a la part tranquil·la de la classificació amb 4 punts. Eugenie Pirat ha estat nomenada la millor jugadora del partit.

La valoració de Gabor Egedi, entrenador del Catalunya