El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha superat el Terrassa per 15 a 8 i recupera el lideratge a la Lliga Premaat masculina amb un partit menys que els egarencs. Els mariners no han patit l’esforç físic del partit de Champions contra el Szolnoki que va acabar amb una victòria soferta.

Primers quarts igualats

L’Atlètic-Barceloneta ha fet força canvis i ha volgut provar noves tàctiques de cara al partit de Champions que jugaran el divendres 8 de novembre a la piscina del Sintez Kazan. El cert és que els de Chus Martín han fet un inici fulgurant amb un parcial de 3 a 0, però els egarencs no s’han arronsat i han aconseguit remuntar amb el 3 a 4 a l’inici del segon quart. Sort que Álvaro Granados, considerat el millor del partit,  ha estat molt endollat i, amb dos gols consecutius, ha tornat a posar els seus per davant en el marcador.

Gran tercer quart mariner

La igualtat s’ha trencat al tercer quart. Els de Chus Martín han fet un parcial de 6 a 3 que ha deixat el partit mig sentenciat. Les grans actuacions de Miki Linares sota pals i l’eficàcia golejadora d’Álvaro Granados, que s’ha enfilat fins als 5 gols, han estat massa per un Terrassa que ha acabat claudicant a l’últim quart.