CN Sant Andreu

El CN Sant Andreu ha perdut contra l’UVSE Budapest el segon partit de la fase de grups de l’Eurolliga femenina de waterpolo. La derrota obliga les noies entrenades per Javi Aznar a guanyar el Lille, el cuer de grup.

Un mal primer quart sentencia les andreuenques

Les andreuenques no han sortit bé i les locals han aprofitat per golejar un Sant Andreu desconegut. El parcial de 5 a 1 i el recital de gols de Rita Keszthelyi-Nagy ha fet molt de mal però les noies entrenades per Javi Aznar han reaccionat i s’han imposat en el segon quart amb un parcial de 2 a 3. A la segona part, les andreuenques han continuat amb un bon nivell i s’han posat a només dos gols de les hongareses amb una diana de Carla Abellán, encara que finalment el tercer quart ha acabat amb empat a 3. La proesa de remuntar tres gols en el darrer quart a l’UVSE ha quedat a mitges perquè les hongareses s’han imposat 4 a 3 i finalment el partit ha acabat amb victòria local per 14 a 10. Després de la victòria en el primer partit contra el ZVL Tetteroo, ara les andreuenques necessiten guanyar el Lille, empatar o perdre per pocs gols i superar el gol average amb la resta d’equips.