El CE Mediterrani ha estat molt superior al CD Waterpolo Navarra en el partit de la sisena jornada de la Lliga Premaat masculina. Els de Jazheel Martínez han guanyat per 18 a 4.

El CE Mediterrani sentencia al primer quart

El partit ha començat molt bé pel conjunt santsenc. En el primer quart els de Jazheel Martínez s’ha imposat per 7 a 1. El segon quart ha estat pel Medi amb un parcial de 3 a 0 que ha deixat el 10 a 1 al descans. L’equip visitant, el Navarra, només té una victòria i és penúltim a la classificació. Aquest fet ha quedat palès en el joc del conjunt de Manuel Silvestre. El tercer període també ha estat pel Mediterrani per 5 a 1 que ha establert el 15 a 2 al final del tercer quart. En el darrer temps la superioritat santsenca ha seguit i de nou aquest parcial també ha estat per l’equip de Jazheel. Aquest cop un 3 a 2 que ha deixat el resultat final de 18 a 4 pel Mediterrani i amb Javier Gorria com a millor del partit.