L’entrenador de futbol Manolo Márquez analitza per betevé els plays-off d’ascens a Segona A i Segona Divisió B. En el primer hi ha implicat el Barça B i el segon el disputaran dos equips barcelonins el Sant Andreu i l’Europa. Els dos play-off seran exprés a causa del coronavirus i serviran per decidir els equips que pujaran de categoria.

L’Europa té possibilitats davant l’Hospitalet

Márquez, amb experiència a Primera Divisió, va entrenar a Las Palmas, analitza amb més profunditat el play-off a Segona B. De fet, el tècnic va entrenar tant al Sant Andreu com a l’Europa. El duel entre els andreuencs i el Terrassa el considera més igualat, i el partit entre els graciencs i l’Hospitalet, pensa que l’equip de Vilajoana té més possibilitats d’eliminar els riberencs a un sol partit, que no pas si l’eliminatòria fos a doble partit.

Manolo Márquez i el play-off a Segona

El tècnic analitza que se li fa difícil veure un play-off per pujar a Segona amb 16 equips concentrats en una sola seu per qüestions de seguretat, però que al final seran les autoritats sanitàries les que acabaran de donar el seu vistiplau de si es pot disputar o no. També ens explica les possibilitats que té de tornar a les banquetes.