El Barça de bàsquet i el seu entrenador Svetislav Pesic, de moment han declinat la possibilitat de poder treballar en grups de fins a 10 jugadors més quatre tècnics en la mateixa pista.

Pesic i l’equip són cauts

La normativa per  clubs professionals emesa pel Ministeri de Sanitat en virtut de la desescalada pel coronavirus els ho permet des d’aquest dilluns. De moment el Barça continua fent com des de dimecres passat, quan van tornar a treballar, és a dir, individualment. Les rutines d’entrenament les fan amb la distància de seguretat obligada i a poc a poc aniran incorporant exercicis més exigents. Avui han fet treball de força i llançament a cistella.

Els jugadors blaugrana s’han dividit en tres torns de treball que han ocupat la pista de la ciutat esportiva. El primer ha començat a les 9.30 h, el segon a les 11 h i, el tercer, ha trepitjat el parquet a les 12.30 h.

 

 

En espera de la represa

El Barça de bàsquet encara havia de tancar dues competicions en el moment del sotrac mundial per la covid-19. Els blaugrana lideren la Lliga Endesa ACB després de 23 jornades i ja saben que, si torna la competició, disputaran un play-off exprés amb els altres 11 primers classificats en el moment de l’aturada. Una fase final que no es disputarà a Barcelona.

Quan a l’Eurolliga, la competició va quedar tallada al cap de 28 jornades disputades i amb el Barça tercer classificat, darrera de l’EFES d’Istanbul i del R. Madrid. Aquesta competició també ha quedat posposada sense dia de retorn. La fase final estava prevista entre el 22 i el 24 de maig a Colònia.