Juan Carlos Unzué, exentrenador de porters i segon entrenador durant l’etapa de Luis Enrique com a tècnic del Barça, coneix perfectament el club i els entrenaments que des de fa anys es fan a can Barça. Ara que s’ha avançat una fase en la desescalada del coronavirus dels entrenaments, podran ser en grups de 10 futbolistes, i s’ha entrat a la fase 3, el tècnic ha valorat pel ‘btv esports’ com poden ser aquestes sessions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Amb Rijkaard, Guardiola i Luis Enrique

De fet, ell ha format part del cos tècnic de l’equip blaugrana amb tres entrenadors a la banqueta. Va ser l’entrenador de porters en l’etapa de Frank Rijkaard a la banqueta del Camp Nou, va conservar el càrrec amb l’arribada de Josep Guardiola i després va ser segon entrenador amb Luis Enrique dirigint l’equip.

Unzué, convençut que tornaran els rondos

Aquests anys, més les experiències que ha tingut com a primer entrenador a clubs com el Numància, el Celta o el Girona, fa que sigui una veu més que autoritzada per parlar-nos de com seran els entrenaments del Barça un cop han entrat a la fase 3 i, per tant, han tornat els rondos.

Unzué té clar que aquests tipus d’exercicis tornaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja que són part imprescindible del joc de posició que té l’equip. El tècnic ha analitzat pel ‘btv esports’ com veu aquest retorn a la normalitat, tot i que no completa, ja que les sessions només podran ser de 10 jugadors per grup.