RC Tennis Barcelona i Hospital Clínic diners

El Reial Club de Tennis Barcelona ha iniciat una campanya per recaptar diners per a la Fundació Hospital Clínic de Barcelona perquè compri respiradors i altres materials indispensables per al bon funcionament de les unitats de cures intensives en la situació actual pel coronavirus. El club ja hi ha aportat 25.000 euros i demana als socis i simpatitzants la col·laboració per arribar als 50.000.

El Tennis Barcelona més solidari

El club, organitzador entre altres coses del Trofeu Comte de Godó, ha iniciat la recollida de fons mitjançant la plataforma Mi grano de arena. L’objectiu és arribar als 50.000 euros, dels quals, ja se n’han recaptat 40.000. La junta directiva del club va decidir donar la meitat de la quantitat, mentre que els socis i simpatitzants del club hi han posat, fins al moment, 15.000 euros. El termini per fer les donacions acaba el 12 d’abril.

El club, mitjançant la seva pàgina web, reconeix que “malgrat el daltabaix econòmic que ha significat per a nosaltres la cancel·lació del nostre torneig, no volem deixar de col·laborar-hi en la mesura de les nostres possibilitats”. Responsables de l’entitat esportiva han mantingut converses amb el doctor Josep Maria Campistol, director de l’Hospital Clínic, en les quals el màxim responsable del centre hospitalari els va confirmar “la necessitat urgent d’adquirir més material sanitari i ens va agrair tota la col·laboració possible per part del socis de l’RCTB-1899″.

 

L’acord entre el RCTB-1899 i la fundació del Clínic inclou el compromís de l’hospital d’enviar informes concrets sobre la destinació de l’aportació econòmica. Uns informes que els socis del club rebran a través de comunicats puntualment.

La fundació del Clínic

Els diners recaptats aniran a la Fundació Privada de l’Hospital Clínic. Es tracta d’una fundació sense ànim de luvre, constituïda l’any 1989 pel centre hospitalari i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.