tebas

Javier Tebas

, el president de la Lliga, de moment, no preveu que no es puguin acabar les competicions tant estatals com europees. El màxim mandatari de la patronal així ho ha manifestat en una trobada amb mitjans internacionals, amb els quals ha parlat de la situació que ha generat la crisi del coronavirus.

Tebas i els possibles calendaris

Tebas

, de moment, no es planteja que la Lliga no es pugui acabar, de fet, s’ha mostrat convençut que tant les competicions domèstiques com les europees s’acabaran. Ha parlat de dos tipus de calendari per reprendre la competició. Un primer en el qual les Lligues, el cap de setmana, i les competicions europees, entre setmana, es jugarien en paral·lel. La idea és que aquest calendari es comencés a jugar a final de maig o principi de juny. La segona opció seria primer jugar les Lligues i després les competicions europees. Aquesta possibilitat en jugaria juny, juliol i, fins i tot, agost. El màxim mandatari de la Lliga ha explicat que preveuen l’opció que els partits es puguin jugar a porta tancada.

Les pèrdues de la Lliga

Tebas també ha explicat les pèrdues que tindrà s’acabi o no la competició. Si finalment es pot jugar, les pèrdues serien d’aproximadament uns 150 milions d’euros, en canvi, si la Lliga no es pot reprendre es podrien deixar d’ingressar, segons el president de la Lliga, al voltant d’uns 1.000 milions d’euros.