Gran Premi motociclisme

Ja és oficial. Dorna, l’empresa organitzadora del Mundial de motociclisme, la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) i l’Associació Internacional d’equips (IRTA) han arribat a un acord per l’ajornament del Gran Premi de Catalunya de motociclisme, que s’havia de disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya del 5 al 7 de juny. La decisió l’han presa a causa del risc de contagi que hi ha arran del coronavirus. L’objectiu és reubicar la prova en el calendari, un cop es comenci a disputar el Mundial. Ara mateix aturat a causa de la pandèmia de la covid-19.

El Gran Premi de Catalunya, sense data

De fet, el el Mundial de MotoGP no començarà com a mínim fins al Gran Premi d’Alemanya previst per al cap de setmana del 19 al 21 de juny.

Des del Circuit de Barcelona-Catalunya ja han avisat que la nova data de la cursa no es podrà confirmar fins que no s’aclareixi la situació actual que es troba en evolució permanent. Això sí, ha dit que les entrades del Gran Premi de Catalunya seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional.