porta tancadea
Tot l’esport que es disputi a l’estat espanyol serà a porta tancada. D’aquesta manera l’esport no s’aturarà, però serà sense públic a les graderies, ja que es vol evitar la propagació del coronavirus. La mesura afecta tant el professional com l’amateur d’àmbit estatal i internacional. La decisió l’ha pres el Ministeri de Cultura i Esports del Govern espanyol i l’ha comunicat a les diferents federacions davant l’alarma del covid-19. La data prevista perquè els espectadors puguin tornar als estadis és a principi d’abril.

Les dues properes jornades de Lliga, a porta tancada

De fet, la Lliga de Futbol Professional ja ha comunicat als clubs de Primera i Segona Divisions que els partits de les dues properes jornades de Lliga seran a porta tancada. Les jornades afectades a Primera són la 28a i la 29a i a Segona seran la 32a i la 33a.

Salvador Illa, ministre de Sanitat

Un altre partit que també es jugarà a porta tancada serà el Barça-Nàpols de la Lliga de Campions, que s’havia de disputar el dimecres 18 de març al Camp Nou. La decisió és com a mesura preventiva per evitar el contagi del coronavirus.